IZABERI PISMO i saznaj KAKVU PORUKU je KARMA za tebe OSTAVILA! Da li imas  RAZLOGA da se  PLASIS?!

IZABERI PISMO i saznaj KAKVU PORUKU je KARMA za tebe OSTAVILA! Da li imas RAZLOGA da se PLASIS?!

6. studenoga 2023. 0 By Maja

PISMO BROJ 2

Mnogo si do sada morao da se suocavas sa problemima, ali nikada nisi prestao da se boris i trudis da ti krene na bolje. Sreca tebe nije uvijek pratila, ali to ti nije oduzelo nadu da ce ti biti bolje  u zivotu. Tvoj put je iskren i posten, mada si i ti u proslosti pravio greske zbog kojih si se kajao.

Ali te greske nisu nista za sto bi te karma morala kazniti jer to nisu greske sa kojima si povrijedio osjecanja drugih ljudi.

Uvijek si mislio na druge jer ti nisi sebicna osoba koja misli samo na sebe. Pismo koje si izabrao sluti velikoj sreci jer karma tebe nagradjuje, jer zaista nema razloga da te kazni. Vodis se postenjem, a karma voli postene  i iskrene ljude.

 

PISMO BROJ 3

Mnogo toga se je desavalo u tvom zivotu sto to nije lako palo, ali sa problemima nisi naucio da se nosis. Za svoje greske si cesto krivio druge, mada si samo ti za iste odgovoran. Osoba si kojoj nije uvijek lako, ali i koja ne cini bas mnogo kako bi joj krenulo na bolje. Za mnogo toga krivis druge ljude i ne plasis se da to i kazes.

Karma ne voli osobe koji ne mogu da priznaju svoje greske i pismo koje si izabrao sluti karminoj kazni.

Ti ces morati da se suocis sa problemima koji ce ti jos teze pasti, ali ovaj put neces moci da krivis druge. Karma te upozorava da moras da promjenis svoj stav prema drugim osobama jer za svoje greske moras da preuzmes odgovornost. Karma te upozorava da nesto promjenis u svom zivotu.

Stranice: 1 2