Izaberi LJUBAVNI PAR i saznaj sta te ocekuje DO KRAJA GODINE! Jedna slika je ZNAK VELIKE PREVARE!

Izaberi LJUBAVNI PAR i saznaj sta te ocekuje DO KRAJA GODINE! Jedna slika je ZNAK VELIKE PREVARE!

7. studenoga 2023. 0 By Maja

LJUBAVNI PAR BROJ 2

Ti si osoba koja ne dozvoljava da se bilo ko igra sa njenim osjecanjima. Nije bitno koliko tu osobu volis, ko ne zna da cijeni tvoju ljubav u tvom zivotu nema mjesta. Mada si sa osobom sa kojom si sada u vezi sretan, istovremeno te muce i velike sumnje kojima ipak ne dozvoljavas da vladaju tvojom vezom.

Ti si osoba koja uvijek zeli da zna istinu, ali istina koju ces saznati do kraja godine rusi sve tvoje nade za veliku ljubavnu srecu.

Velika prevara je pred tobom od strane voljene osobe koja ce ti slomiti srce. Preko tog poteza neces moci preci jer ti ces koliko god volio da okrenes ledja osobu u koju si se nekada kleo. Do kraja godine sve se okrece u jednom drugom pravcu, i lako ti nece biti.

 

LJUBAVNI PAR BROJ 3

Sreca u ljubavi je nesto sto tebi znaci mnogo. Ti i mnogo cinis kako bi tvoja veza bila pracena samo srecom jer volis iskreno i cijelom dusom. Osoba si koja zna da zivot nije uvijek bajka, ali ti znas da se izboris za svoje snove.

Sa svojim partnerom si prosao mnogo i nije vam uvijek bilo lako.

Ali do kraja godine ti ces sa voljenim bicem da ostvaris jedan veliki zajednicki san. Pred tobom je velika sreca u koju nisi prestao da vjerujes, ali zato ce se tvoji najveci snovi ostvariti. Do kraja godine mnogo ce se u tvom zivotu promjeniti ali sve te promjene ce biti samo na bolje.

Stranice: 1 2