Rakovima lepsi dani,Bikovi gube podrsku,Jarcu i Ribama uzajamna ljubav na pomolu…

Rakovima lepsi dani,Bikovi gube podrsku,Jarcu i Ribama uzajamna ljubav na pomolu…

9. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Od vas se ceka da budete mnogo odlucniji.Do sada ste mogli da okrecete partnera i levo i desno.Sada ce zeleti da se izjasnite i da znate da vas voli.Ali bez obzira na sve, vise vas nece cekati da ga  drzite u neizvesnosti.

 

SKORPIJA

Imate razloga da slavite, a zasto ne morate nikome  reci.Vase  price o ljubavi, vasi znacajni datumi, ili nesto drugo?Vazno vam je da vama slede lepi dani a razlog ne morate jos nikome reci. Tek ce se cuti.

 

STRELAC

Od  vas se ceka da budete i dalji uporni i verni onoj koju volite.Vreme je da se izjasnite  sto se tice i osecanja i daljih planova. Samo od vas  zavisi kako cete  planirati da ozvanicite vezu.Ali kako god, partner i vi cete biti zadovoljni.

 

JARAC

Vec ste se malo osmelili, pa cete narednih dana da  pratite jednu ribu. Svidja vam se i zelite da joj se dodvorite.I ona vas jako simpatise pa cete se  radovati kad shvatite.Dakle sve je vama u korist, samo da vam se vase srce ostvari u ljubavi sa njom.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da priznate gde ste gresili, a vi i dalje tvrdoglavo cutite. I ne samo da cutite, tako se branite kao da niste vi krivi. U narednim danima cete da  trpite posledice svoje tvrdoglavosti. Vreme je da se povucete!

 

RIBE

Svidja vam se jedan jarac, a videli ste da i on vas gleda. Cak ce poceti da vam salje  znacajne poglede jer ce se osmeliti. Cekajte da vam pridje, jer to i planira pa mu uzvratite svojim osecanjima. Vreme je da zaplovite rekom emocija.

Stranice: 1 2