Sta ceka ovnove do kraja novembra, na poslovnom i emotivnom planu?

Sta ceka ovnove do kraja novembra, na poslovnom i emotivnom planu?

9. studenoga 2023. 0 By Lala

Posao:

Ovnovi vaze za omiljene  kolege i jako vredne osobe. Tako ce biti i do kraja  novembra jer cete posao kao i uvek, uzeti za ozboljno. Bez  obzira na vase lomove u zivotu, vas posao nikada nije trpeo. Niste dozvoljavali da trpi, bez obzira kako vam je bilo kojega dana.

I sada cete vredno raditi, ali je savet da se malo istaknete. Od vas se ceka da budete nametljivi, da  se vidi da ste neko ko zavredjuje paznju.  Lepo cete i zaradjivati, jer jesen vam je uvek  doba u kojem stedite za praznike. Vreme je da se radujete i budete uporni u svemu.

Ako vam se pojavi ideja, vi je slobodno pokazite jer ce vam se isplatiti. Mozda budete nagradjeni i novcano, a pohvaljeni sigurno.Deluje da kod nekih ide ili posao, ili ljubav. Kod vas se sve rasporedjuje tako lepo, da ce vam ici bas sve!

Zdravlje:

Neko ste ko ne misli toliko o sebi, ni uvek vise o drugima. Od vas se ceka  da pocnete da mislite o sebi. Vase zdravlje je dosta dobro, i nemate sta da brinete. Problem je mozda sto  puno vremena ne provodite na vazduhu, a morali biste malo rekreacije.Vise provodite na vazduhu.

Stranice: 1 2