Bik ce samo za SRECU ZNATI,Blizanci cine sve za LJUBAV,a ovom znaku ce SRCE PUCI od LJUBOMORE i RAZOCARENJA!

Bik ce samo za SRECU ZNATI,Blizanci cine sve za LJUBAV,a ovom znaku ce SRCE PUCI od LJUBOMORE i RAZOCARENJA!

10. studenoga 2023. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su dani u kojima cete biti sretni jer vas partner cini sve za vasu srecu. Napokon cete biti zadovoljni jer pred vama su desavanja koja ce vratiti vjeru u vasu ljubavnu srecu, jer dugo su vas veliki problemi pratili.

 

SKORPIJA

Ljubavna sreca kojoj se dugo nadate napokon ce pokucati na vasa vrata. Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo usreciti jer osoba do koje vam je mnogo talo napokon ce vam priznati svoju ljubav. Bicete sretni kao nikada do sada.

 

STRIJELAC

U danima koji su pred vama vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima. Za probleme kao u proslosti necete znati jer pred vama je velika ljubavna sreca za koju ste se posteno borili. Vrijeme je i bilo da vam krene na bolje.

 

JARAC

Vas partner pravi jedan potez koji ce vas mnogo razocarati, ali i svoju ljubomoru necete moci sakriti. Pred vama su desavanja koja ce mnogo toga da promjene u vasoj vezi. Nece vam biti lako u danima koji su pred vama.

 

VODOLIJA

Sreca vam je naklonjena i vi cete u toj sreci samo uzivati. Pred vama su desavanja koja vam vracaju vjeru u ljubav koju ste bili poceli da gubite. Vas partner cini sve kako bi vam dokazao koliko mu znacite. Niko sretniji od vas nece biti.

 

RIBA

Sreca kuca na vasa vrata koja ce vam znaciti mnogo.Sa voljenom osobom provodite samo sretne dane u kojima cete iskreno uzvati. Pred vama je velika sreca za koju ste cinili mnogo. Slobodne ribe ce upoznati jednu divnu osobu.

Stranice: 1 2