Izaberi VILU i saznaj kakve VIJESTI ima za tebe! Jedna te UPOZORAVA velikog NOVCANOG GUBITKA!

Izaberi VILU i saznaj kakve VIJESTI ima za tebe! Jedna te UPOZORAVA velikog NOVCANOG GUBITKA!

10. studenoga 2023. 0 By Maja

VILA BROJ 2

Ti si osoba koja je uvijek bila na strani dobrote, ali tvoja dobrota tebi nije samo dobro donijela. Mnogo je razocarenja iza tebe jer mnogi su tvoje dobro srce samo koristili. Ipak nikada se nisi mijenjao jer ti si uvijek bio vjeran sebi. Osoba si koja zna da se izbori za svoju srecu, ali ti se uvijek boris i za druge.

Vila koju si izabrao sluti predivnim promjenama  u tvom zivotu.

Pred tobom su desavanja koja ce ti samo veliku srecu donijeti jer ti ces napokon uspjeti da ostvaris sve sto si zelio. Mada se tvoja dobrota u proslosti nije isplatila, u blizoj buducnosti hoce. Sudbina ce tebe da nagradi i nista vise nece biti kao prije. Napokon ces i ti imati sve sto pozelis.

 

VILA BROJ 3

Vila koju si izabrao upozorava te velikih novcanih gubitaka, jer pred tobom je i sreca i nesreca kada je novac u pitanju. Naime dolazi do ostvarenja jednog velikog sna, jer ti ces u blizoj buducnosti dobiti velike novce. Ali tvoja velikodusnost i tvoja dobrota bi te mogla kostati mnogo.

Novac kojeg ces dobtii mnogo ce ti pomoci, ali ti ces zeljeti da pomognes i svima ostalima koje volis.

Nikada nisi bio sebicna osoba ali velike su sanse da ces novac kojeg ces lako dobiti jos lakse izgubiti. Moras da budes oprezan kome vjerujes jer vila ti sluti velikim promjenama koje ti se nece dopasti. Pred tobom je sreca, ali male su sanse da ces tu srecu znati iskreno cijeniti.

Stranice: 1 2