LJUBAV DO KRAJA NOVEMBRA:Ovo je nazalost period kada ce MNOGE VEZE dozivjeti EMOTIVNI  KRAH  i SLOMLJENO SRCE!

LJUBAV DO KRAJA NOVEMBRA:Ovo je nazalost period kada ce MNOGE VEZE dozivjeti EMOTIVNI KRAH i SLOMLJENO SRCE!

10. studenoga 2023. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su dani u kojima cete morati donijeti jednu vaznu odluku. Vas partner sumnja u vase nevjerstvo, ali vi ne zelite ista da kazete povodom toga. Voljena osoba ce vas uhvatiti na djelu, tako da ce se to sve damo rijesiti. Sanse su velike da ce vas partner do kraja mjeseca napustiti. Trebali ste biti iskreni kao uvijek.

Slobodne vodolije ce uzivati sa jednim strijelcem , mozda je nova ljubav tako blizu.

 

SKORPIJA

Pred vama je periold u kojem vam nece biti lako. Voljena osoba ce napraviti jedan potez koji ce vas mnogo razocarati. Nesto ce se promjeniti, jer vi vasem partneru necete moci oprostiti. Pred vama su velike promjene koje ce mnogo utjecati na vas zivot.

Slobodne skorpije ce napokon da saznaju neso sto vec dugo cekaju. Jedna osoba ce vam izjaviti svoju ljubav.

 

STRIJELAC

Sa voljenom osobom dolazi do velikih nesuglasica i to ce trajati sve do kraja mjeseca. Nikako da pronadjete zajednicku, i vama mnogo smeta sto vasa voljena osoba i  ne zeli da razgovara o vasim problemima. Pred vama je jedan period koji ce zahtijevati vise paznje i razumijevanja sa obje strane,

Slobodni strijelci ce da upoznaju svoju srodnu dusu.

 

JARAC

Pred vama su dani u kojima necete moci biti zadovoljni vasim ljubavnin zivotom. Vas partner cini sve kako bi vi bili sretni, ali vama kao da nesto fali. Nista nije kao sto je bilo, i vi cete voljenoj osobi to i da kazete.

Slobodni jarci ce upoznait jednu skorpiju koja ce ih oboriti s nogu.

 

VODOLIJA

Velike nesuglasice vas ne ocekuju u periodu koji je pred vama. Sa voljenom osobom provodite lijepe dane sa manjim nesuglasicama koje nece moci da naruse vasu ljubavnu srecu. Pred vama je jedan divan period u kojem cete se odluciti za jedan korak naprijed. Dugo vec imate zajednicke planove, i vi cete do kraja mjeseca uspjeti da ih ostvarite.

 

RIBA

Sreca vama je naklonjena kada je ljubav u pitanju. Necete imati razloga za brigu, jer pred vama je jedan period u kojem cete vi samo uzivati. Vrijeme je da vas velika ljubavna sreca pogleda.

Slobodne ribe ce imati razloga za srecu, jer u njihov zivot dolazi osoba koja ce se ispostaviti kao ona prava.

Stranice: 1 2