Lavovi nedovrsene ljubavne price,Blizancima  sve nizbrdo,Jarcevi se dokazuju na svim planovima…

Lavovi nedovrsene ljubavne price,Blizancima sve nizbrdo,Jarcevi se dokazuju na svim planovima…

11. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se okanete svojih nedoumica i da znate sta zelite. Konacno nadjite ono sto vas vodi  nekim odlukama koje nikako da donesete. Vreme je da budete  ozbiljni i konacno znate i sta osecate. I ono sto morate da uradite.

 

SKORPIJA

Moracete pokazati da se vasa ljubavna prica mora da zavrsi. Stavite tacku i pokaziteda ste okoncali ono sto ste i morali.Vasa emotivna veza je pukla jer nije imala buducnosti. Zato se  osmelite pokrenite novi list ovih dana!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vasa ljubav je ono sto vas  vodi i vreme je da se srede vasi koraci.Vreme je da se okrenete  ka osobi koja vas vodi lepsim stvarima. Vreme je da se srede vase emocije i konacno da budete  zadovoljni emotivnim poljem.

 

JARAC

Morate malo vise zapeti i raditi jos vise, ali biti smeliji. Pokazite svoje emocije jednoj osobi, ali radite kako bi vam ukazala paznju. Svi vole vredne i sposobne ljude, pa ce i vas neko zavoleti. Ovih dana ce vas pohvaliti i svi ce  zeleti da budu u vasoj blizini.

 

VODOLIJA

Imacete puno posla i vreme je da  pozavrsavate svoje obaveze,ali zapostavljate ih zbog partnera.U narednim danima je vreme da vam partner oda svu zahvalnost za svu ljubav. Vreme je da pocne da vas ceni.

 

RIBE

Samo ako mozete da se okrenete napred, sve ce biti kako treba. Ovako stojeci u mestu  samo zapadfate u goru situaciju. Zato idite napred i pokazite da morate da se otrgnete i da ucinite boljom svoju situaciju. Ne samo na poslovnom , vec i na  emotivnom planu.

Stranice: 1 2