Cvet koji izaberes sta te ceka na polju ljubavi u narednim danima!

Cvet koji izaberes sta te ceka na polju ljubavi u narednim danima!

12. studenoga 2023. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI CVET BROJ 2:

Vi koji ste izabrali sliku cveta pod rednim brojem dva ocekujte neocekivano. Obradovanje vase lezi u jednom lepom dogadjaju koji ce se desiti za nerednih sedam dana i bice nesto sto lici na lep dozivljaj.

Sledi vam jedna nova ziovotna situacija, jedno novo poglavlje. Sve to vam je do sada nepoznato i sve to vas stavlja u jednu lepu slutnju i na jedno veliko iskusenje.  Vas partner vam sprema jedno veliko iznenadjenje, a niste ga ocekivali.

Sledi vam jedno lepo putovanje, koje ce vas iznenaditi , i koje vas ceka.  Bas kao sto je ono iznenadjujuce, tako ce na njemu da dozivite jos neka brojna iznenadjenja.  A  time ce vasa radost da bude duplo veca i iznenadjenje dvostruko lepse.

AKO STE IZABRALI CVET BROJ 3:

Vi koji ste izabrali sliku cveta pod rednim brojem tri, izabrali ste obradovanje nade.

Vezano je za skorije svadje i pomirenje sa jednom osobom.Bas onom  koju volite i do koje vam je stalo ali nikako da se nadjete na istoj talasnoj duzini.  Vi ste izgubili nadu, cak i bilo sta sto bi vas podstaklo da se nadate necemu. Skoro da nema nikakve sanse pomirenju i da zakopate ratne sekire, bez obzira na sve sto zelite.

Ovih  dana  ste  ponovo osetili nadu da ce sve da se odigra kako je najbolje. Sprema se obradovanje  koje ce vas vratiti u zivot, a pomirenje sa voljenom osobom u orbitu.  Nema nimalo sumnje da ste vi  neko ko je dugo eekao na srecu ali ona konacno ulazi u vas zivot. Bicete mnogo srecniji nego sto mislite i vrlo brzo cete to i shvatiti.

Stranice: 1 2