Dok Ovan, Skorpija i Strelac nizu poslovne uspehe, neki ce znaci da budu USAMLJENI i NESRECNI…

Dok Ovan, Skorpija i Strelac nizu poslovne uspehe, neki ce znaci da budu USAMLJENI i NESRECNI…

12. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste  jako umorni i vreme je da se to i promeni.Mogli biste menjati neke stvari narednih dana. Zato koristite  sve raspolozive  mogucnosti i pokusajte da ih  uzmete sebi za korist.  Od vas  se ceka da preduzmete sve sto mozete.

 

SKORPIJA

Redjate poslovne ideje i tako ostvarujete i poslovne uspehe.To ipak ne znaci da ste srecni u potpunosti. Sve vam dobro ide, osim ljubavi. Nemojte da se osecate tako tuznim, ucinite nesto i za svoju srecu. Okrenite se sadasnjosti, a ne proslosti!

 

STRELAC

Kao da ste mag, sto god zamislite, to i ostvarite. Drugi vam zavide sto vam sve ide dobro, a ne znaju koliko se trudite. Vecina njih u vasoj okolini vam je zavidna, a da nije svesna koliko se odricete da biste bili srecni.

 

JARAC

Usamljeni ste i tuzni , a da niste sigurni zasto! Da li samo zbog jedne osobe koju vi volite, a ona vas ne primecuje. Bice da ste zaljubljeni u pogresnu osobu, ona vam nece uzvratiti i pomirite se! Neko vas posmatra, okrenite se oko sebe!  Simpatise vas i zeli vasu ljubav.

 

VODOLIJA

Vec ste se sredili po pitanju emocija i vreme je da budete zreliji.Vasa ljubav ce biti jako  interesantna za jednu vagu. Svidjate joj se, ali ne zna sta zeli. Zato biste vi mogli da joj pokazete sta cete i  hocete li je udostojiti svoje ljubavi.

 

RIBE

Budite mnogo odlucniji i pokazite da ste na visini zadatka. Zasto tugovati kada se mozete radovati, a to vam je uskoro.Cim poradite malo,  okrenite se  svojoj okolini jer tamo je novo lice koje vas posmatra. Zainteresovacete se za tu osobu, kao i ona za vas.

Stranice: 1 2