Ovi znaci ce morati da se suoce sa VELIKOM TUGOM! Partner ce im zauvijek OKRENUTI LEDJA!

Ovi znaci ce morati da se suoce sa VELIKOM TUGOM! Partner ce im zauvijek OKRENUTI LEDJA!

12. studenoga 2023. 0 By Maja

VAGA

Uvijek ste se zuzimali za ljubav, ljubav je vasa zivotna vodilja koja vam je uvijek davala veliku snagu. Sa voljenom osobom vi ste slozni, mnogo se volite mada i u vasoj vezi postoje nesuglasice koje vi vrlo brzo uspijete da rijesite. Vama je sreca uvijek bila na prvom mjestu jer  vi ste zodijak koji uziva u harmoniji i koji iskreno voli svog parntera.

Ali promjene koje se desavaju u zadnje vrijeme stvaraju vam veliku sumnju. Nista vise nije kao prije, ali za to postoji jedan razlog kojeg vas partner od vas krije.

Pred vama je saznanje da vam voljena osoba nije vjerna i da vec duze vrije zivi tajni zivot. Vi cete sve saznati, sve sto se je do sada od vas krilo vi cete saznati. Ali vas partner ce biti taj koji ce vam okrenuti ledja  i koji ce svoj zivot zapoceti sa drugom osobom.

To ce vam jako tesko pasti jer pred vama je velika tuga sa kojom cete se morati suociti. Ipak vi imate hrabrosti i snage kao malo koji drugi zodijak i vi cete sa tom tugim uspjeti da se izborite.

Vama je potreban neko ko ce vas iskreno voljeti, nwko ko ce vas cijeniti. Proci ce jos vremena, ali takvu osobu cete vi  upoznati. Vama je ljubav sudjena , ali samo iskrena ljubav.

Stranice: 1 2