Burma koju izaberes otkriva sta te ceka na polju ljubavi do kraja ove godine!

Burma koju izaberes otkriva sta te ceka na polju ljubavi do kraja ove godine!

13. studenoga 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI BURMU BROJ 1:

Vi koji ste izabrali sliku burme, pod rednim brojem jedan, vec ste odavno u nekoj vrsti svoje licne zablude. Upali ste u jedan zacarani krug u kojem se sve vrti , i samo naizmenicno ponavlja. Onako u kontinuitetu, masta , snovi, zelje i traganje da neku od njih ispunite sebi.

Da date sve od sebe i da pokusate da vam neke stvari budu dostupne, i da ste na  domak svojim snovima. Snovima srca svoga u kojem je  useljena jedna osoba i njen verni lik.

Lik koji zeli da vam se  ugnjezdi tu gde ste i da vas ne napusta nikada, ni vase srce, niti vas vodokrug. Zaljubili ste se u nekoga, ali vas  vase srce  upozorava da nece ici tako lako, niti tako lepo kako se nadate.  Zelite svima da  pokazete da biste zeleli sa jednom osobom da idete sve do kraja sveta.Da budete u ljubavi do kraja zivota i da ljubav traje, sve dok je vas.

Vas izbor burme  vam govori da ste zaljubljeni u pogresnu osobu, koja vas ne voli i koja vas ignorise. Niste srodne duse, i morate poci dalje da sanjarite i osvajate  ponovo nekoga!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

AKO STE IZABRALI BURMU BROJ 2:

Vi koji ste izabrali burmu pod rednim brojem  dva, vreme je da pokazete sta se desava i sta se zbiva. Vi ste se zaljubili, i vec volite nekoga ko ce vas  isto tako poceti da voli.

Vasa ce veza da krene uzlaznom linijom i vreme je da se srede misli vase glave i zelje vaseg srca. Vreme je da se srede neke sitne stvari, ali sve ce da bude u najboljem redu.

Od vas zavise sve vase zelje koje slede, ali cete ubrzo shvatiti da je ovo vasa srodna dusa, samo vam treba jos neko izvesno vreme da  to oboje shvatite.

Da se srodnost vasih dusa stopi u jednu veliku i gorecu ljubav koja ce pred svima da kaze da ste jedno drugome ljubav zivota. Radujte se sto ste nasli nekoga, sto ste prepoznali svoju lepsu polovinu u svome partneru. Radujte se sto je i on prepoznao vas i sto  ste priznali jedno drugome, ono sto osecate. Radujte se, staricete zajedno!  Dakle, sledi vencanje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2