Vreme je da NEKIMA SRECA zakuca na vrata, ali ce neki znaci i TUGOVATI…

Vreme je da NEKIMA SRECA zakuca na vrata, ali ce neki znaci i TUGOVATI…

13. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se okrenete  boljim koracima koji bi vas usmerili dalje. Od vas se ceka da pokazete dacete znai da ij cinite. I naravno da ce vasi kora<ci da budu ispravni.A oni vas vode onome ko ce biti vas buduci partner.

 

SKORPIJA

Mozda nije vreme da se radujete ali morate pokazati da ste voljni. Dokazite da ne treba niko da vas gedi za vase licne greske. Ako jeste, vi ste i snosili posledice. Zato cete se truditi da ponovo budete srecni i zadovoljni.

 

STRELAC

Ako ste se hteli da predate, niposto. Presli ste vise od pola puta sami, pa ne smete stati!Ne bar sada kad ste na domak svome cilju. Od vas se ceka da budete spremni da izdrzite sve, pa i prepreke.

 

JARAC

Vreme je da  pokusate da se okrenete lepsoj strani zivota. Slede vam srecni tzrenuci zivota, jer vas ceka najsrecniji dan. Uskoro cete biti srecni  zbog  jedne osobe koja ce vam uzvratiti osecanja. I vi njoj otvorite srce, bez odugovlacenja.

 

VODOLIJA

Od sada cete slaviti ljubav jer cete docekati da vam se vrati. Ako vam do sada nije bila uzvracena, verujte da ce biti uskoro. Bicete srecni i zadovoljni tako da cete imati razloga da slavite vasu srecu.Imacete oko sebe gomilu ljubomornih.

 

RIBE

Sve sto ste hteli i zeleli, pocecete da zapostavljate. Kao da cete  odustati od svojih zelja, bas kada ste bili na domak cilju. Zasto ste dozvolili da vas neko obeshrabri, i da vas toliko pokoleba?  Da li cete biti toliko povredjeni jednim gestom i recima najdraze osobe?

Stranice: 1 2