Rak je sada jako tuzan ali ce vrlo uskoro postati miljenik zvezda!

Rak je sada jako tuzan ali ce vrlo uskoro postati miljenik zvezda!

14. studenoga 2023. 0 By Lala

Ljubav

Oprhvani tugom i rastrojeni mislima, osecate se kao da vas neko prat, i i nikako vam ne da da se usmerite. Na sve mislite kao na svoju senku , koje se vec pocinjete plasiti. Nesto se desava u vasoj vezi, a vi nikako ne mozete da uticete na nju. Sta god i koliko god da ucinite, kao da nije dovoljno.

Vreme je da se okrenete  jasnim ciljevima i da konacno okoncate ono sto nema buducnost. Zato cete ovih dana da resite definitivno i stavite tacku na ono sto nema buducnosti. Dani koji slede donece vam konkretnu situaciju i vreme da se razvedrite i krenete u drustvo. Krajem meseca vam krece sve.

Sledi vam ljubav na prvi pogled i konacno ce vam srce opet da treperi srecom i osecajem zaljubljenosti.Opet cete kao pre, leteti i opet voleti ponovo.I mada miljenik srece nikada niste bili, konacno cete postati miljenik srece.

Zdravlje

Vase obaveze i vas preterani rad ce vas dovesti do kostobolje.Mada cete poceti da osecate  da vas bole kosti, verujte da ce to biti posledica vaseg napornog rada.Vreme  je da se malo povede racuna i da pocnete malo sa rekreacijom.

Stranice: 1 2