Ovan OKRECE LEDJA voljenoj osobi, Bik UHVACEN U LAZI,a ovaj zodijak pocinje NOVI ZIVOT!

Ovan OKRECE LEDJA voljenoj osobi, Bik UHVACEN U LAZI,a ovaj zodijak pocinje NOVI ZIVOT!

14. studenoga 2023. 0 By Maja

OVAN

Vi ste poznati kao osoba koja sve cini za ljubav, ali koja nikada nece dozvoliti da se sa njenim osjecanjima neko igra.

Vama je ljubav sve u zivotu, ali iskrenost takodjer mora biti. Bez iskrenosti vi ne mozete ostati u vezi, bez obzira koliko voljeli svog partnera. Upravo te njegove lazi ce izaci na vidjelo u narednom periodu. Pred vama je jedan tezak period koji ce od vas zahtijevati mnogo.

Ljubavna sreca vam nece biti naklonjena jer jedan potez vase voljene osobe ce vas toliko razocarati, da cete vi imati samo jedno rjesenje, a to je da joj okrenete ledja zauvijek.

Mnogo ste oprastali u vasoj vezi, ali ovaj put to ce biti kap koja ce preliti casu. Istina je da vam nece biti lako, ali preko nekih stvari ne zelite da prelazite. Lazi su vas nasto zadnje, i vi cete odluku koju cete donijeti dobro promisliti.

Nije kao da vi okrenete ledja tek tako. Vec dugo omate velikih problema i uvijek ste nastojali da uzvucete najbolje iz vase veze, ali ovaj put ce vam svega biti previse, jer i vase strpljenje ima granicu.

 

BIK

Mada vazite za jednog od najiskrenijih zodijaka, ovaj put cete da predjete preko svojih principa. Zapravo preko njih ste vec presli, jer voljena osoba vec dugo ima sumnje u vasu iskrenost. Vec duze vremena niste iskreni prema vasem partneru, mada to uopste ne lici na vas.

Pred vama su velike nesuglasice sa voljenom osobom jer ona ce vas uhvatiti u lazi. Dugo ste pokusali da sakrijete nesto vrlo vazno od svog partnera, ali uskoro sve izlazi na vidjelo.

Pred vama je period u kojem bi vam voljena osoba vrlo lako mogla okrenuti ledja.

Pokusajte biti sasvim iskreni i ne pokusavajte da se dalje zapetljate u vlastite lazi. Mozda ako budete sasvim iskreni i ako pokazete kajanje, vama voljena osoba i oprosti. Pred vama je period u kojem vam nece biti lako, jer ljubav vaseg partnera vama znaci sve. Isli ste na veliki riziko sa vasim lazima prema voljenoj osobi, i sada cete morati da platite ceh.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2