Simbol SUDBINE ti PRORICE BUDUCNOST: Da li ti je sudjena velka sreca ili tuga zbog gresaka iz proslosti?

Simbol SUDBINE ti PRORICE BUDUCNOST: Da li ti je sudjena velka sreca ili tuga zbog gresaka iz proslosti?

14. studenoga 2023. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 3

Tebi nikada nije bilo sudjeno da te sudbina kazni zbog tvojih gresaka. Greske su se tebi u zivotu desavale, ali one nikada nisu bile nesto sto si ti namjerno prouzrokovao. Uvijek si nastojao da svoj zivot vodis posteno, i zbog gresaka koje si pravio znao si da zazalis.

Simbol kojeg si izabrao sluti na srecu, jer ti nikada nisi pravio greske koje bi mogle povrijediti druge ljude. Greske koje si ti pravi povrijedile su uvijek samo tebe, ali ti si iz svake od njih nesto naucio.

Naucio si da promjenis nesto u svom zivotu, jer tebi greske nikada nisu znacile kaznu, vec lekciju iz koje mozes nesto da naucis.

Osoba si koja je uvijek nastojala da svoj zivot vodi posteno, mada se je desavalo da te zivot stavi pred razna iskusenja. Nikada nisi dozvolio da greske koje si pravio upravljao  tvojim zivotom, jer ti si iz svake greske ucio i nastojao da svoj zivot samo ucinis boljim.

Pred tobom je jedna divna buducnost u kojoj ce se desavati greske, ali kao i uvijek ti ces iz njih samo da naucis kako bi nesto promijenio na bolje.

Stranice: 1 2