Blizanci i Bikovi se INATE dok Rakovi trpe, Sterelac mora da spusti loptu, a Devica da zbaci masku…

Blizanci i Bikovi se INATE dok Rakovi trpe, Sterelac mora da spusti loptu, a Devica da zbaci masku…

15. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Od vas se ceka da morate biti sto jaci i da se okrenete napred. Samo cete  morati da se odreknete mnogo boljih trenutaka. Ne zalite za propustenim sansama, nego se radujte. Borite se za bolje sanse, pred vama su bas sve.

 

SKORPIJA

Morate se miriti kako god  znate i sta vam je ciniti, vreme je da ucinite.Od vas se ceka da se pokrenete i da se radujete. Vreme je da se oraspolozite jer cete sresti nkoga vrlo slicnog sebe. Da li je na pomolu nova ljubav uskoro?

 

STRELAC

Vreme je da spustite loptu i da pokazete malo razumevanja.Od vas se ocekuje da budete mnogo  bolji i vredniji, pa tako i pomirljiviji. Nista nije tako kako treba biti, niti onako kako ste zasluzili. Ipak ako pokazete malo razumevanja, bice duplo bolje.

 

JARAC

Vasa ljubavna prica tek sledi i vreme je da se ostvarite u njoj. Pisace je naredni dani i vi sa jednom  ribom. Ako ste do sada bezali od te ljubavi, sada joj podjite u susret. Neka zazivi, jer ima  i snse i nade za to!

 

VODOLIJA

Kuda biste sa svojim ponosom ako ne biste  da ga ispoljite na svakom koraku? Gledajte malo i na druge, jer mozda ih vredjate svojom tvrdoglavoscu. Posebno raka kojem ste ucinili mnogo nepravde i sada  on trpi zbog vasih gresaka.

 

RIBE

Znate kome se svidjate i ko vas voli, i vreme je da sada to i pokazete. Nemojte se vise dvoumiti, nego pokazite da ste spremni da se ispravite. Prihvatite poglede obozavanja, ali ih prvo posaljite onom ko ih ocekuje.

Stranice: 1 2