VIKEND DESAVANJA: Ovo ce biti dani tokom kojih ce SVE doci na svoje za neke znakove zodijaka!

VIKEND DESAVANJA: Ovo ce biti dani tokom kojih ce SVE doci na svoje za neke znakove zodijaka!

16. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Dani pred vama nece biti sa nekom velikom promenom. Kod vas sve ide u kontinuitetu. Nece se desavati nista sto je neuobicajeno, vec ste u svojoj trasi koloseka.Bas kao i svakog drugog dana.Kao po zacrtanom planu.

 

BIK

Resili ste svoj ogroman problem na jedan dan i mislite da  je to-to!  Shvaticete da ste izveli pogresan zakljucak i da  problem nije resen. Mozda samo trenutno, ali vreme vikenda cete tek da shvatite  da se problem ne resava za jedan dan.

 

BLIZANCI

Osecate se slomljeno i necete imati volje kao do sada.Vase male sale su utihnule, a da niste svesni zasto. Valda vam se svega skupilo, i sve vas je pritislo, pa ste brizni. Vreme je da budete onaj stari!

 

RAK

Niste svesni sta vas ceka, ali mozda i jedno malo obradovanje.Bice vam sve kao da sanjate, jer ce obradovanje biti prijatno. Na vasu srecu, moci cete reci tokom vikenda da se ostvarila vasa velika zelja. Toliko ste je zeleli da ste skoro odustali od nje.

 

LAV

Ne znate kuda biste sa sobom, jer vam se sadasnjost preplice sa prosloscu. Skoro da su vam oba segmenta, i proslost i sadasnjost, u sudaru sa buducnoscu.Vreme je da se  saberete, da vidite sta cete i da li kako mozete uticati bar na buduce dane.

 

DEVICA

Da je vas partner postao jako tezak lik, vec ste shvatili. Vec ste imali momente u kojima se ponasao i nerazumno i bahato. Dani vikenda ce vam doneti veliko i pravo saznanje da niste znali  kakav je zaista. Tek ce otkriti pravo lice.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2