Tokom sledece sedmice Ovan se kaje,Ribama stize novac,Skorpija srece nekog posebnog…

Tokom sledece sedmice Ovan se kaje,Ribama stize novac,Skorpija srece nekog posebnog…

17. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Mozda je vreme da se prestanete dvoummiti i da konacno zante sta hocete.Jednoj osobi je preko glave vaseg prenemaganja. Vreme je da se srede  neke odredjene stvari i tacno se postavite na nivo  kakav vam i dolikuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ako ste gresili i mali propustenih sansi, verujte da vas ceka nova.Srescete nekog veoma posebnog.Do sada niste upoznali tako jedinsvenu i snaznu licnost i zainteresovace vas. Bas kao i vi nju, u svakom pogledu.

 

STRELAC

Nailazite na otpor i odbojnost kod jedne osobe, a vi je volite. Vreme je da se srede vase  namere i da pokazete da necete odustati. Svojom joj ljubavlju pokazite sta cete dalje, bas kao i onosto osecate odavno.

 

JARAC

Mozete i vi biti mnogo drugaciji ali vam se ne da! Zelite biti takvi kakvi jeste, dobri i pozrtvovani, mada  manje snazni.  Ipak ce vas jedna situacija da ojaca, i tako osnazeni moci cete da parirate jednoj osobi.

 

VODOLIJA

Ne mora se uvek raditi, nekada se mora i odmarati. Zato nemojte da mnogo  naredjujete oko sebe, vec cinite sta vam volja. Kada znate vi svoje obaveze, neka ih zna svako, a ne da ispadne da zelite naredjivati. Posebno ce se ljutiti jedan lik, sa pravom!

 

RIBE

Ne ocekujete da se poprave vase zivotne nade i da vam krene  bas dobro.  Ipak se nadajte da ce vas pogledati sreca. Stize vam novac kojem se ne nadate i koji ce vam resiti neke vase novcane zavrzlame. Neka vam  ovo bude na radost, ali i lekcija da ne upadate u finansijske  probleme.

Stranice: 1 2