Vage pate zbog ponosa, Strelce boli prohujala ljubav…

Vage pate zbog ponosa, Strelce boli prohujala ljubav…

17. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Patite zbog ponosa koji ste imali  i koji je bio vas krivac za sve. Od vas se cekalo da budete odlucniji, ali i toleramntniji.Da zgazite  malo od svoga ponosa i da se zna sta je ono sto ste spremni tolerisati.

 

SKORPIJA

Nemate se sta buniti, nego recite  sebi da morate biti strpljivi. Zasto da se glozite sa partnerom koji vas voli, samo zato sto ste tvrdoglavi? Od vas se ceka da budete mnogo tolerantniji, a to niste bili.

 

STRELAC

Vas boli vasa prohujala ljubav i nikako da se smirite.Bolece vas i dalje i duzenego to mozete da zamislite. Kao da vam je odnela srce i ostavila vas samo da zivotarite. Bez obzira na sve,  morate je ostaviti za sobom i  krenuti dalje.

 

JARAC

Vasa prica ce uskoro da dozivi lepsi pocetak nego ste se nadali. Vreme je da ostanete   takvi i bez promena, jer takvog vas je zavoleo neko.Imacete dovoljno ljubavi u srcu, i samo nju gajite, umesto straha sta ce biti sutra.

 

VODOLIJA

Osecate da ste  prepuni emocija i da se  morate  izjasniti. Vase srce kuca za ono sto zelite i zbog onog sto vam je cilj. Zato pridjite jednoj ribi i recite da vam je ona centar sveta.I da cete uciniti sve da i vi njoj budete isto.

 

RIBE

Neko vas osvaja polako i sigurno je  da ste vec osvojeni. Vasa ce sreca da bude na pomolu i vasa ljubav uskoro  ostvarena. Bice vam uzvracena vasa nezna osecanja, pa  i vi nemojte da vas guse vasa osecanja. Pokazite da volite!

 

Stranice: 1 2