Skorpije ce zbog ljubavi zapostaviti obaveze, a bikovi zapasti u nove novcane dugove…

Skorpije ce zbog ljubavi zapostaviti obaveze, a bikovi zapasti u nove novcane dugove…

18. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste se sredili po pitanju obaveza i sada se tu nista ne treba brinuti. Vasa briga je vasa emotivna  veza koju ste mnogo zapostavvili. Vas partner vas ceka da se razracuna sa vama. Vise vas nece cekati, niti ce vas moliti da mu posvetite vreme.

 

SKORPIJA

Zaljubili ste se i sve ste pustili kraju. Dok vase srce kuca za nekoga, vase obaveze rastu i bivaju sve teze i odgovornije. Vase  je da cutite i da se ne budite, nio da radite. Cak iako budete imali grdnje i nepovoljne  kritike.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vasa ljubav ce se morati da regulise i da se zna cemu teze.Od vas se ceka da  se snadjete i znate  da vas neko voli. Vreme je da tacno znate i sta osecate i sta je ono cemu tezite.U svemu morate naci prioritet.

 

JARAC

Srce ce vas vuci ka jednoj osobi koja vas ne gleda. Bolje je da se okrenete ka nekom drugome, jer ova osoba je za vas pogresna. Ne gajite nezna osecanja za onog ko vas  nece ni pogledati, no ce samo ismejati vasu ljubav.

 

VODOLIJA

I vi biste da se odmorite ali kako i kome da se ostavite obaveze. Sve vam se desava tako  turbulentno a vase su obaveze ogromne. Sami ste se zauzeli da ih obavite, pa se sami i borite da ispunite rec.

 

RIBE

Vec ste umorni od rada, od dokazivanja, od svega. Vasa  snaga vas izdaje i sve je imate manje i manje.  Vreme je da se malo saberete i da predahnete od svega. Dajte malo oduska sebi i vreme je da se okrenete nekome ko vas posmatra.

Stranice: 1 2