Sta krije MASNA i sta ce vam doneti-TUGU,SRECU ili LAZNU NADU? Izaberi i saznaj!

Sta krije MASNA i sta ce vam doneti-TUGU,SRECU ili LAZNU NADU? Izaberi i saznaj!

18. studenoga 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI MASNU BROJ 2

Vi koji ste izabrali poklon masnu pod rednim brojem dva, zna se sta zelite i cemu tezite. Osecate da vam sledi druga sansa i da ce ona da bude tako zlacana i blistava.Bas kao druga sansa -druga sreca kojoj se nadate.

Vi se zaljubljujete u nekoga i osecate da vam mora dati sansu.Bice da ste dugo ispitivali srecu, i videli da je ne mozete naci osim u bivsoj vezi. Niste ni prestajali da se nadate, niti ste menjali svoja osecanja. Radi se o vasoj sreci  koja je u jednom momentu zastala i vi ste se nesto sporeckali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vas je otudjila  neka rasprava, a da niste zavrsili zapocetu svadju, ni otvorenu temu. Sada oboje pokusavate da idete  dalje i da se  okrecete  jedno drugom misleci da ce ono drugo da pogazi ponos. Ne cekajte da nestane ono malo ljubavi sto osecate. Pogazite vi svoj ponos i ucinite sve da ovaj put uspete.Tako ce da zazivi vasa druga sansa da pocnete ljubav ispocetka.

AKO STE IZABRALI MASNU BROJ 3

Vi koji ste izabrali masnu pod rednim brojem tri, sledi vam veliko iznenadjenje. Bice vezano za jednu vasu nadu da gospodatrite jednom  osobom i da joj postanete sve. I vase nade ce biti dosta puste i necete imati sta da  se nadate, racunajuci njenu gordost.

Radi se o ponositoj i gordoj osobi koja vas je  volela i koju ste povredili. Mozda je bilo svesno, a mozda i nesvesno, pa ne znate ni kada, ni cime. Ona je gorda, ponosita i nikad se ne vraca na staro.Kad jednom ode, otisla je zauvek, pa je vreme da odete i vi. Okrenite se nekom drugom sto pre, jer se vise nemojte lazno nadati ovoj osobi.

Stranice: 1 2