DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK,20.NOVEMBAR: Moze mnogo toga da dodje na svoje u danima pred nama!

DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK,20.NOVEMBAR: Moze mnogo toga da dodje na svoje u danima pred nama!

19. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN:

Vreme je za nove zadatke koji su pred vama. Od vas se ocekuje da pokazete svoj elan , koji inace uvek posedujete. Mozda cete imati  vise razloga da budete uporniji i pokazete sve sto znate. A jedan lav ce vam ulivati snagu i volju.

 

BIK:

Dan je da razmislite sta biste mogli okrenuti u svoju korist.Neka ovo bude lep pocetak novog radnog dana. Mogli biste i vi malo da zapnete, kako biste zaradili lepo popodne. Mozda zaradite jedan neobican susret.

 

BLIZANCI:

Jako ste radosni i vreme je za nove korake. Od vas se ocekuje da pokazete  sav trud i volju. Bas cete se radovati i zbog jedne osobekoja ce vam pomagati u svemu.Vreme je da i vi pokazete svoju paznju ka njoj.

 

RAK:

Jos ste pod utiskom proteklog vikenda i u novi dan ulazite raspolozeni.Vasa volja  ce biti tako lepa i pravi pokazatelj uspesnog dana.Posto ste odredili svoje prioritete, pokazite i volju. uspeh je zagarantovan, a vi garantovani srecnik dana.

 

LAV:

Bicete najsrecniji  zodijak u danu pred vama. Mada to i ne slutite, sve ce biti tako lepo i prosto nestvarno. U jednoj cete osobi prepoznati ljubav i sve sto ste zeleli. Pravu ljubav i svoju srodnu dusu, onu o kojoj ste sanjali.

 

DEVICA:

Vreme je da se srede neki racuni i da se sve raspravi. Odavno ste u dilemi i vreme je da se ona resi.Vase srce ce kucati  osecanjima zelje da ostanete skupa. Ali vase bice, ostace nemo, a vase usne bez glasa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2