Ovi znakovi ce dozivjeti NAJVECE RAZOCARENJE! Izdat ce ih osoba kojoj NAJVISE VJERUJU!

Ovi znakovi ce dozivjeti NAJVECE RAZOCARENJE! Izdat ce ih osoba kojoj NAJVISE VJERUJU!

20. studenoga 2023. 0 By Maja

VAGA

Poznati ste po svom velikom karakteru koji vam nikada nece dozvoliti da slazete ljude koje volite.

Bilo da se radi o ljubavi ili prijateljstvu, vi ste prema ljudima koje volite uvijek samo iskreni. Nikada necete sebo dozvoliti da iznevjerite osobe koje vam znace sve.

Mada ste sa svojim osjecanjima cesto oprezni, vi znate da napravite gresku i da lako povjerujete osobama za koje smatrate da vam nikada nebi nesto slagale.

Zelite da vjerujete u svaciju dobrotu, ali upravo to ce vas uskoro velikog razocarenja kostati. Jedna osoba kojoj najvise vjerujete i koju volite vise od bilo koga ce da ucini nesto sto ce vase povjerenje zauvijek pogaziti. Vase najvece tajne ce biti odane, jer toj osobi srte povjerili sve, svoje srce svoje misli.

Jedan veoma tezak period je pred vama koji ce vam slomiti srce, ali i  nauciti vas lekciji da svoje dobro srce ne smijete tako lako poklanjati.

Razocarenje koje je pred vama sigurno vam nece lako pasti, jer vi ste iskreni, ali to jedna draga osoba prema vama nece biti.

Dani koji su pred vama donose vam veliku tugu, ali i bolno saznanje da ste svoje srce povjerili pogresnoj osobi.

Vi ste uvijek spremni da se borite za istinu, ali nije svaka osoba koja vas okruzuje vas najbolji prijatelj.

Pred vama je tezak period u kojem cete shvatiti da ste napravili veliku gresku. Greska u kojoj ste svoje srce i svoje misli poklonili osobi koja to ne umije da cijeni i cuva.

Stranice: 1 2