Rakovi pate jer su neshvaceni,Blizanci razocarani zivotom,a Ribama se rusi sav svet…

Rakovi pate jer su neshvaceni,Blizanci razocarani zivotom,a Ribama se rusi sav svet…

21. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa sreca nece biti tako ocigledna, ali ce vas  povesti. Za vas ce se zalepiti jedna  devica i zelece da vam da snagu. Vreme je da se okrenete jedno drugome i da vam ona bude podrska u svemu.

 

SKORPIJA

Nemate cilj a morate ga pokazati  i krenuti za njim. Ako niste odvojili prioritete, vasa ce ljubav biti ono sto ce da ide levo-desno. Vasa sreca ce da krene   u jednom smeru i zato pratite samo taj pravac.

 

STRELAC

Opet cete se spremati  da pridjete jednoj osobi i da joj date povoda. Na vase ce poglede da deluje tako sto ce i sama da vam uzvrati simpatije. Vase srce kuca  zarom i vreme je da seudruzite u ljubavi.

 

JARAC

Vi ste od onih koji se sklanjaju u kraj od svih, a morate prestati. Ako zelite da vam bude bolje, pokazite svoje stavove.Istaknite se u prednje redove i pokazite da se moze desiti velika promena.

 

VODOLIJA

Naredni dani vas vode  u boljem pravcu, a morate verovati u bolje.Samo ako verujete u bolje i to ce se  pokazati da se morate  da se trudite. Vasa ljubav ce se pokusati da otrgne mimo planova i situacije.

 

RIBE

Nesto se desava i osecate da vam se rusi sav svet.Neko koga ste voleli duboko vas je razocarao i sada  vas boli to u dusi.Znajte da naredni dani dovode do boljitka u svakom pogledu. Prihvatite novonastale okolnosti sa radoscu.Vreme je za bolje stvari i lepse dane.

Stranice: 1 2