DRAGI BLIZANCI,otkrijte odmah sta su vam ZVEZDE SPREMILE na polju LJUBAVI, POSLA i ZDRAVLJA tokom DECEMBRA!

DRAGI BLIZANCI,otkrijte odmah sta su vam ZVEZDE SPREMILE na polju LJUBAVI, POSLA i ZDRAVLJA tokom DECEMBRA!

22. studenoga 2023. 0 By Maja

LJUBAV

ZA BLIZANCE KOJI SU U VEZI:

Mjesec decembar donosi predivne trenutke sa voljenom osobom u kojima cete vi samo uzivati. Iza vas su veliki problemi koje ste vi zajedno uspjeli da rijesite. Mnogo toga se je desavalo u zadnje vrijeme, ali vi ste ostali slozni sa vasim partnerom. Pred vama je mjesec u kojem ce vas pratiti velika sreca na polju ljubavi.

Vas partner ce vas prijatno iznenaditi, jer kao znak njegove ljubavi on ce vam ispuniti jednu veliku zelju.

Vi ste mnogo cinili da vasa veza krene ka boljem pravcu, i to ce se napokon isplatiti. Pred vama su sretni dani u kojima cete vi sa voljenom osobom samo uzivati. Velika sreca vas prati, ali vi ste se iskreno za nju borili. Pred vama je ljubav , i nesuglasice pripadaju proslosti. Vas u mjesecu decembru prati velika sreca.

ZA SLOBODNE BLIZANCE:

Iza vas je jedna veza koja vam nije donijela samo srecu. Naravno da ste zvog toga postali mnogo oprezni, jer svoje srce ne poklanjate vise tako lako. Mjesec decembar donosi jedno poznanastvo koje ce vas oduseviti.

Mada cete biti sumnjicavi, vi toj osobi prosto necete moci odoljeti.

Pred vama je pocetak jedne nov ljubavi koja ce samo radost u vas zivot donijeti. Jedan susret moze tako mnogo da promjeni, i pred vama su dani u kojima cete vi sami uzivati. Nova ljubav je pred vama koja ce vam vratiti povjerenje u ljubav.

 

ZDRAVLJE

Ukoliko malo vise paznje obratite na svoju ishranu, vase zdravlje ce biti savrseno. Malo vise kretanja ce vam takodjer biti od velike koristi.

 

Stranice: 1 2