Do kraja godine,ovi znaci ce moci da se pohvale da im na polju karijere cvetaju ruze!

Do kraja godine,ovi znaci ce moci da se pohvale da im na polju karijere cvetaju ruze!

24. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA:

Vi ste uvek nestabilni sto se tice para.  Kada imate vi trosite i hvalite se, a kada nemate pravite se da imate.

Ovih dana cete uvrediti prijatelja koji ce traziti pozajmicu.  Mislice da mu ne date, a vi stvarno necete imati.

 

SKORPIJA:

Razmisljate o jednom licnom biznisu, pa biste nesto ulozili.  Uzdate se u trostruku zaradu.  Morate biti pazljivi i razmisliti, sta ako propadnete?!  Verujte da ovi dani nisu vreme za ulaganja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC:

Svaki vas dan je bio radan, pa se podrazumeva da cete imati ovih dana.  Vase ce novcano stanje biti za pohvalu.  Na zalost, mnogi ce vam zavideti, pa ce kuditi vasu sposobnost.  Vi se ne osvrcite na podle komentare.

 

JARAC:

I vi se ubrajate u one koji lice da nemaju a imaju uvek dosta.  Vi ste cutljivi, nenametljivi i ne hvalite se kada imate.  Mnogi ne mogu zamisliti debljinu vaseg novcanika.  A on je uvek na zavidnom nivou.

 

VODOLIJA:

Vi ste uceni da treba stedeti, kada imate najvise. Vodjeni tim ubedjenjem, uspeli ste pa vam novca ne manjka.  Nemate vi brdo para, nego znate kako i na koji nacin da baratate sa njima. Vrlo ste racionalni, ali i izuzetno vredni.

 

RIBE:

Ljubav  prema lepim stvarima omogucava vam finansijsko stanje.  Vi uvek krijete od svih, pa i od sebe. Osim onog dovoljnog, volite da nadjete neku skrivenu paru u nekomdzepu koji je odlozen.  Cesto vas je to radovalo, pa ce i ovih danada vas raduje jedna nadjena velika novcanica.

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2