Izaberi sliku i saznaj sta te ocekuje DO KRAJA JESENI:NOVA LJUBAV,NOVAC ili VELIKA TUGA!

Izaberi sliku i saznaj sta te ocekuje DO KRAJA JESENI:NOVA LJUBAV,NOVAC ili VELIKA TUGA!

24. studenoga 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 2

Ti si osoba  koja je do sada pravila mnoge greske, ali te greske tebe nisu mogle da zaustave. Imas svoje velike ciljeve i nikada od istih neces odustati.

Na svom putu ka velikoj sreci nidsi uvijek posten prema ljudima koji te okruzuju. To su osobe koje te mnogo vole i kojima mnogo znacis, ali ti kao da ih u inat ignorise.

Sve ti je postalo prece od tvojih najmilijih jer ti zelis novac i nemas vremena ni za sta drugo. Ali sudbina  cete zbog tvog ponasanja kazniti.

Do kraja jeseni pocinjes da gubis novac jer ces donositi odluke koje tebi nista dobro nece donijeti. Zelio si novcanu srecu i velike novce, do kraja jeseni ti ces izgubiti svaki dinar jer ces napraviti pogresan poslovni potez koji cete kostati mnogo. Karma kaznjava.

 

SLIKA BROJ 3

Ljubavna sreca je tebi uvijek bila od velikog znacaja ali ti nikada nisi bio sooba koja je zeljela laznu ljubav,ti zelis iskrenu srecu jer razocarenja si imao dovoljno u svom zivotu. Ipak nikada se nisi prestao nadati svojoj sreci koja tebi znaci mnogo.

Osoba si koja zeli ljubav u svm zivotu bez obzira na sve probleme koji su te do sada pratili. Do kraja jeseni ti ces da upoznas svoju veliku ljubavnu srecu.

Pred tobom su desavanja koja cete oduseviti jer pred tobom je sreca kakvoj se nikada nisi mogao nadati. Ti ces sresti svoju veliku ljubav, svoju srodnu dusu sa kojom ces samo za veliku srecu znati.

Stranice: 1 2