LJUBAVNI HOROSKOP za 25.novembar:Neko NEMA VREMENA za LJUBAV jer misli samo o NOVCU…

LJUBAVNI HOROSKOP za 25.novembar:Neko NEMA VREMENA za LJUBAV jer misli samo o NOVCU…

24. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Imate jos neke obaveze, a vi ste pravi poslovan covek.Zato ni o cemu necete misliti, dok te obaveze ne svedete do kraja. Od vas bi mnogi mogli da nauce mnogo, a zelece samo jedna osoba da joj pomognete. Pitajte se zasto?

BIK

Vreme je da krenete za poslom koji ste dugo odlagali.  Vase danas cu, ili sutra cu, dovelo vas je do toga da se ozbiljno zapitate sta ste ucinili sebi.Zato danas morate svojski zapeti i nagomilane obaveze  bar malo rasporediti, i umanjiti.

 

BLIZANCI

Vreme je da pustite price koje slusate i u koje verujete.Ovaj dan bi vam dobro dosao da ne budete nepoverljivi prema svome partneru. Lako se moze sve proveriti i dokazati da su laz.  Deluje kao da partnera ne volite dovoljno, pa verujete u sve sto cujete.

 

RAK

Vase obaveze stoje i cekaju na vas, bez obzira kako se osecate.Da li ste umorni, tuzni ili se osecate tesko zbog svega, partnera ne zanima.  Razmislite malo zasto se ponasa tako i da li vas voli kada ne obraca paznju na vas? Da li se to on vas zeli resiti?

 

LAV

Osecate kao da se stvari znatno popravljaju i to vas jako raduje.Srce vam je ispunjeno radoscu od dana kada ste se pomirili sa voljenom osobom. Mada ste dugo bili u svadji, a vasom krivicom, ovoga dana zelite da je iznenadite poklonom, u znak izvinjenja.

 

DEVICA

Stalno mislite da nemate srece i da vam je preko glave cekanja.I ne nadate se da cete bas ovoga dana da sretnete novu ljubav , svoju poslednju ljubav.Bice to ljubav vaseg zivota i vreme kada cete blistati od srece, a danas biti najsrecniji zodijak!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2