Pravedna i nesigurna,opet u dilemi,ali ce jarac biti njeno SPASENJE i RESENJE svih dilema…

Pravedna i nesigurna,opet u dilemi,ali ce jarac biti njeno SPASENJE i RESENJE svih dilema…

24. studenoga 2023. 0 By Lala

Ljubav

Vasa ljubav je uvek nekako kao da se vaga. Da li je to zato sto je to vasa osobenost, ili zato sto ste vaga u horoskopu?  Uvek se nekako klati,  nesigurna a jaka, a opet sa druge strane plasljiva i snazna.  Da li vi tome doprinesete pa sami sebe bacate u emotivne dileme?

Vasa ljubav je poput plasljive ptice koja cas poleti a cas padne.I vase su misle pune ushicenja i radosti koju niste ocekivali  i kojoj se niste nadali. Sa druge strane, u drugom trenutku su tako nestalne i nesigurne da bezite  od svega.

U sada ste u velikoj emotivnoj dilemi koja vas vodi  ka jednoj osobi koja vas voli. I vi nju volite bas kao da ste  odavno zaljubljeni u nju. Vas problem je sto se drzite koraka levo-desno. Krenite joj u susret i idite pravo, jer tako necete pogresiti.

Vasa emotivna sreca do kraja meseca je vrlo moguca.Vreme je da priznate da je jedan jarac vasa nova ljubav. Doci ce nenajavljeno i brzo bas kao i osecanja u vasem srcu. On ce da bude vase spasenje i resenje svih vasih dilema. Prvo na emotivnom planu, a onda i na svim drugim poljima.Ljubav je uvek pokretac svim ljudima, pa ce i vama da bude, na svim zivotnim poljima.

Zdravlje

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vase zdravlje ce da bude na zavidnom nivou i vreme je da se radujete. Od vas se ceka da budete i dalje neko ko ce da vodi racuna o sebi, bar koliko moze.  Mozda slede manji problemi sa cirkulacijom. Malo vise se krecite na svezem vazduhu.

Stranice: 1 2