IZABERI LISICU i saznaj KAKVU MUDRU PORUKU IMA za TEBE-otkriva ti da li treba da se CUVAS do KRAJA MESECA!

IZABERI LISICU i saznaj KAKVU MUDRU PORUKU IMA za TEBE-otkriva ti da li treba da se CUVAS do KRAJA MESECA!

25. studenoga 2023. 0 By Maja

LISICA BROJ 2

Ti si veoma pametna osoba koja vrlo dobro zna da procjeni druge ljude. Ne vjerujes lako, jer proslost je tebe naucila da vjerujes najvise sebi. Ti si neko ko svoja osjecanja ne pokazuje lako, jer mnogi su tebe u proslosti razocarali. Naucio si svoju lekciju koja je bila bolna, ali ti neces dozvoliti da se iste greske dese dva puta.

Ti se boris za sebe i svoju porodicu i to su jedini ljudi kojima ti iskreno vjerujes.

Lisica koju si izabrao otkriva ti da ti ne treba da se cuvas, jer ti vec odavno vrlo dobro cuvas sebe. Uspio si da se suocis sa velikim prevarama koje su ti priredili nekada dragi ljudi. Danas znas da se izboris za sebe i svoju srecu. Lisica koju si izabrao ti savjetuje da nastavis svojim putem i da nista ne mijenjas.

 

LISICA BROJ 3

Ti si osoba koja zivi za ljubav i koja se nada iskrenoj ljubavnoj sreci. Mada ti ta sreca nije uvijek bila naklonjena, ti nikada nisi prestao da vjerujes da ce ona jednog dana stici do tebe. Ti si neko ko ne vjeruje lako, ali kada se zaljubis to moze brzo da se promjeni. Lisica koju si izabrao daje ti savjet da treba da se cuvas lazne ljubavi.

Pred tobom je jedno poznanstvo koje cete oduseviti, ali budi oprezan. Dok si ti u potrazi za iskrenom ljubavi, tvoje poznanstvo ne zeli da ulazi u ozbiljnu vezu.

Ipak ti ces povjerovati lazima, jer kada se zaljubis vjerujes i sto ne bi smio. Moras da se pazis te lazne ljubavi koja bi vrlo lako mogla da ti slomi srce. Budi oprezan kome poklanjas svoje srce jer osoba koju ces upoznati bi mogla da ga slomi.

To naravno ne zelis, zato budi oprezan sa svojim osjecanjima.

Budi mudar i ne vjeruj svakome na rijec. Lisica koju si izabrao samo te upozorava da cuvas svoje srce kako ne bi ostalo ranjeno. Prava ljubav ce u buducnosti doci do tebe.

 

Stranice: 1 2