Izaberi jednu sliku i saznaj SVOJU LJUBAVNU SUDBINU! Budi OPREZAN je jedna SLUTI VJECNOJ SAMOCI!

Izaberi jednu sliku i saznaj SVOJU LJUBAVNU SUDBINU! Budi OPREZAN je jedna SLUTI VJECNOJ SAMOCI!

26. studenoga 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 2

Ti si osoba koja je svoje srce zakljucala i koja se nada samo jednoj ljubavi u svom zivotu. Svom bivsem partneru, mada to neces uvijek priznati. Ti si neko ko kada zavoli, zavoli za cijeli zivot. Izmedju vas su postojali mnogi problemi, i na kraju ste odlucili da se razidjete, ali taj rastanak nikada nisi prebolio. Osoba koja je ukrala tvoje srce je krenula dalje sa svojim zivotom, ali i on tebe jos uvijek mnogo voli.

U buducnosti ce doci do pomirenja, jer vi ste i pored svih prepreka sudjeni jedno drugom. Tvoje srce kuca samo za jednu osobu i ta osoba ce ponovo da se pojavi u tvom zivotu. Niko sretniji od tebe nece biti jer ovaj put cete imati mnogo vise srece  u ljubavi.

 

SLIKA BROJ 3

Ti si osoba koja previse forsira svog partnera, sve mora da bude onako kako ti kazes, a tvoj partner tebi za ljubav cini mnogo. Pa cak ti i presuti neke stvari za koje zna da bi te povrijedile. Volis da vodis glavnu rijec, i dok tvoj partner prema tebi ima veliko postovanje, ti prema njemu nemas.

Ali to ce se vratiti i ti ces na kraju ostati sam. Tvoj partner cete napustiti, a ti cec vjecno patiti i kajati se zbog svojih postupaka. Slika koju si izabrao sluti vjecnoj samoci, jer ti neces zeljeti da budes sa bilo kim drugim, a tvoj tada vec bivsi partner nece ti pruziti ruku pomirenja.

Stranice: 1 2