Ljubav u danima koji nam slede:Vazno je znati da ce jedan znak dobiti ono sto zeli…

Ljubav u danima koji nam slede:Vazno je znati da ce jedan znak dobiti ono sto zeli…

27. studenoga 2023. 0 By Lala

VAGA:

Ovih dana ste odlucni da dovedete u red svoja osecanja. Ona se menjaju iz casa u cas, i niste svesni sta zapravo osecate. Narednih dana cete licno, vagati svoje srce.Morate tacno prevagnuti sta osecate , zanos ili cistu ljubav?!

 

SKORPIJA:

Vase srce ce biti na ispitu kod osecanja ka jednoj ribi.  Ona vam se svidja  i upinjete se da osecanja dovedete u red. Ne zelite da joj budite nadu. Cim osetite da vas  gleda, odmah cete joj prici .

 

STRELAC:

Nikako da se usmerite tamo gde vas vuce neciji pogled. Budite mekseg srca i obratite paznju na skrivene  poglede. Oseticete nesto jako toplo, i taj osecaj ce vam grejati grudi. Na pomolu je vasa  nova ljubav, ali obostrana!

 

JARAC:

Necete da se ponasate nametljivo, i da vas  neko proceni takvim. Vasa je sreca da se osecate dopadljivo svima. Takvim cete se uciniti jednoj vodoliji. I pozelece vas osvojiti po svaku cenu, da vam bude saputnik i emotivni partner.

 

VODOLIJA:

Imate odredjen stav po pitanju  jednog jarca. On vam se svidja i ucinicete sve da ga sebi priblizite. Ovi dani ce vas voditi samo jednim i jedinim putem. Da mu budete deo zivota, i on vama isto.

 

RIBE:

Vase srce vas vuce ka jednoj skorpiji ali se plasite odbijanja. Zato ste na ispitu osecanja , i svojih i njenih. Bicete treci zodijak ciji svi putevi vode u smeru necijeg srca. Vasa ce srca da se sretnu i da se prepoznaju na takvom putu, putu ljubavi.

Stranice: 1 2