Slika koju izaberes otkriva VELIKE TAJNE koje ce ti SLOMITI SRCE!

Slika koju izaberes otkriva VELIKE TAJNE koje ce ti SLOMITI SRCE!

27. studenoga 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 2

Ti si iskrena osoba koja nikada ne krije nista, jer svoje srce nosis na jeziku. Mnogo puta si morao da se suocavas sa kritikama jer si neko ko uvijek kaze istinu u lice. Ali ti ne mozes da budes drugaciji jer tako te je zivot naucio i ti ne zelis da se mijenjas zbog drugih. Osoba si kojoj je istina zivotna vodilja, ali ta istina koju cijenis ce tebe mnogo zaboljeti.

Naime slika koju si izabrao otkriva tajne tebi jedne mnogo drage osobe koju nazivas svojim najboljim prijateljem. U proslosti si imao mnogo novcanih problema, ali ces saznati ko iza tvojih problema stoji. Pred tobom je saznanje da te je izdala osoba u koju si se mogao zakleti. Jenom divnom prijateljstvu uskoro dolazi kraj.

 

SLIKA BROJ 3

Mnogo toga se je u tvom zivotu u zadnje vrijeme desavalo sto ti se je cinilo mnogo sumnjivo. Ti si osoba koja vrlo dobro zna da procjeni ljude, ali jednu osobu nisi mogao procjeniti. Naime tvoj partner ti nije vjeran i ti ces to da saznas.

Ti ces da saznas sve i nista vise necebiti kao prije. Pred tobom su velike promjene koje ce ti donijeti samo tugu jer ces morati da se pomiris sa nevjerstvom koje ce ti slomiti srce. Pred tobom je istina koja cete mnogo zaboljeti i  tvoj zivot ce se zauvijek promjeniti.

Stranice: 1 2