Ljubav ce narednih dana da muci Jarceve, a zbog nje ce se radovati Ribe i Vodolije…

Ljubav ce narednih dana da muci Jarceve, a zbog nje ce se radovati Ribe i Vodolije…

29. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da sebi napravite  priliku da vam podje na bolje. Ako  vam  nije tako , potrudite se ad vam krene.Ne cekajte da vas obuzme mrzovolja i da vam bude nesto sto ce da vas spreci u koracima koje zelite cinite.

 

BIK

Vi i vasa ljubav ste nekako u losoj poziciji. Zapitajte se malo  sta vam je  i da li vi doprinosite  sebi da tako i ostane. Vreme je da budete neko ko ce se potruditi da bude drugacije i mnogo lepse.  Morate biti mnogo osetljiviji, i pazljiviji prema jednoj osobi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Zalite se da vam je tesko i da vam lose ide. Vasi koraci su  mnogo  neazurni, a morali biste biti mnogo azurniji. Ucinite nesto da vam bude daleko bolje , i da se radujete novim koracima. Jedan ce doneti odlicne rezultate.

 

RAK

Suvise ste tuzni i razocarani onim sto sledi, a morate se trgnuti. Od vas se ceka da budete  odmorni i  da se pocnete vracati na svoj kolosek. Vreme je da se  sredite  i ad se zna sta vam je ciniti da vasa tuga prestane i nestane.

 

LAV

Vi ste neko ko oseca bol neuzvracene ljubavi, ali nije samo krivica na partneru. I vi ste krivi zbog ljubomore kojom ste gusili partnera. On vas svojim inatom koji je terao, tako da ste izgubili volju.  Krivica je uvek zajednicka, makar ne bila pola-pola!

 

DEVICA

Vas osecaj vas vodi i cini da se okrecete   na sve strane. Nema nicega sto ce moci da bude  vasa preokupacija, a da vam odvrati misli.  Zato cete biti  previse obuzeti radnim obavezama, ali vasa ljubav ce biti zasticena od losih uticaja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2