Ovi znaci pred sobom imaju NAJVECI ZIVOTNI IZAZOV,ZIMA im donosi TUGU i RAZOCARENJA!

Ovi znaci pred sobom imaju NAJVECI ZIVOTNI IZAZOV,ZIMA im donosi TUGU i RAZOCARENJA!

1. prosinca 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je tuga kakvoj se nikada nisu mogli nadati. Mnogo razocarenja, tuge i patnje je pred njima. Nisu zasluzili da im sve to desava ali sudbina zaista nije uvijek postena.

BIK

Vi ste zodijak dobre duse, neko ko se je uvijek pokusavato izboriti za svoju ljubavnu srecu. Ljubav je vama uvijek bila najpreca jer vi bez ljubavi ne zelite da budete. Mnogo razocarenja je iza vas, mnogo problema, a vi nadu u ljubav nikad niste gubili. Sad ste sretni jer na svojoj strani imate osobu za koju mislite da vas iskreno voli, kao sto i vi iskreno volite. Vasa veza je imala uspona i padova ali vi nikad niste ni pokusali da ne mislite da ce ipak na kraju sve biti kako treba.

Mnogo vjerujete svom partneru, mozda i previse na vase lose.

Vas partner vas voli, ali on vise nije kao prije a za to postoji jedan razlog. Vas partner se je zaljubio u jednu drugu osobu, ali jos uvijek nije siguran u tu ljubav. Ali a vremenom ce postati i vama koji ste uvijek bili tu i kada je bilo najteze, vas partner vam okrece ledja i odlazi sa osobom koju on smarta savrsenom. Pokajace se vrlo brzo, ali tad ce vec btii kasno. Velika tuga ce biti pred vama jer svemu ste se mogli nadati, mnogo toga ste mogli oprostiti ali tako nesto nikada necete.

Vracate se svojoj samoci jer necete znati sta drugo da cinite.

Bicete bijesni ali se svetiti necete. I previse ste ponosni da bi tako nesto napravili, ali sreca ce na kraju ipak da bude na vasoj strani. Kada se vas tad vec bivsi partner pokaje traziti ce oprostaj. Ali u to vrijeme vi cete vec biti sa osobom koja ce vas iskreno voljeti i koja vas u zivotu nikada nece razocarati. Vi cete patiti, ali i pronaci svoju srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2