Izaberi PRSTEN i saznaj hoce li se ostvariti tvoja ljubavna zelja!

Izaberi PRSTEN i saznaj hoce li se ostvariti tvoja ljubavna zelja!

3. prosinca 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI PRSTEN BROJ 2

Vas zlatni prsten koji ste izabrali pod rednim brojem dva, jasno vam ukazuje da imnate drugu sansu. Ukazuje vam se kao vas drugi pokusaj da budete srecniji i zadovoljniji i da se okrenete u smeru ljubavi koja ce vas  uskoro posetiti.Bice to vasa nova sansa da se okrenete u smeru tajne ljubavi.

Prvo cete biti tajno zaljubljeni u nekoga i kricete osecanja, dok ne vidite u kojem ce pravcu da krene ta veza. Uplaseni i zaljubljeni, a sa strahom da opet budete povredjeni, samo cete voditi vezu sakrivenu od ociju svih.

Krenuce vam lepo i bice to jedna uzvracena i obostrana ljubav koju cete uskoro moci da slavite. Mada ste mislili da nemate srece u ljubavi i zamalo da odustanete, postacete  neko ko uskoro nece kriti svoju srecu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI PRSTEN BROJ 3

Vi koji ste izabrali prsten pod rednim brojem tri, svakako da ocekujete sve sto ocekuju i drugi. Volite nekoga i nadate mu se, zelite da trahjete a strahujete da ne bude kraha i lom.

Osecate da ovaj krah i lom ne biste mogli da prezivite i da bi vas to skoro ubilo.Srce vam je nezno i ne biste mogli da prezivite  da se slomi pred naletom tuge, bola i razocarenja.

Na vasu srecu, bice bolje nego sto se nadate. Vreme je da se uzvrate vase misli, vase zelje i nade.  Partner ce vas iznenaditi bez najave, bez upozorenja i iznenaditi kao niko nikad.

Samo ce vas uzeti za ruku i sa vama pozeliti da stanete na ludi kamen. Srecni i zaljubljeni, verovacete u svoju ljubav i trecu koja je pred vama.Radujte se, imate vise razloga nego ste mogli i pomisliti…

Stranice: 1 2