Do kraja godine  ovi ce znaci da se obogate, jer zadnji dani godine im donose uspeh…

Do kraja godine ovi ce znaci da se obogate, jer zadnji dani godine im donose uspeh…

4. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da pocnete da se zauzimate za bolje pozicije. Ako zelite mnogo vise, moracete  biti i mnogo vredniji. Vase bice ce da zaigra ulogu koja vam nece pristajati, ali morate biti vredniji i odlucniji da biste imali vise.

 

SKORPIJA

Niste bili bas uvek, ali uglavnom ste novcano potkovani dobro. Sebi mozete da priustite mnogo toga, ali se polako vase zalihe i tope. Ipak cete pri kraju godine imati veci poslovni uspeh, pa cete se opet obogatiti.

 

STRELAC

Imate poslovnu ponudu kod koje se dvoumite, ali  vam nije pravo. Moracete se malo presabrati, ali shvatite da vam se sansa nece ponovo ukazati. Ako se latite te ponude da radite, i zaradicete malo bogastvo.Napred sa odlukama!

 

JARAC

Vreme je da se malo posvetite sebi i da se zna sta je ono sto zelite. Do sad ste radili sve i cinili vise za druge, no za sebe. Konacno morate da cinite nesto u svoju korist, jer ste vec upali u novcanu krizu. Morate se izbavljati kako god da znate.

 

VODOLIJA

Jako ste voljni da se obratite jednoj osobi i molite je za pomoc. Od vas se ceka da postanete deo  onih koji ce gledati licne interese, a ne svoj ponos.  Zapadate u novcanu krizu, a do kraja godine ima jos vremena da se pregura nekako!

RIBE

Zasto ste na ivici snage,  kada morate sada biti mnogo jaci i stabilniji! Vreme je da se srede vase misli i ad znate sta vam je ciniti dalje. Nema predaje ma kako tesko bilo, i ma sta da trpite, ne smete misliti da nemate srece. Tek ce je biti!

Stranice: 1 2