Izaberi ZIMSKU IDILU i saznaj sta ce ti ova zima doneti-jedna je znak ISKRENE LJUBAVI !

Izaberi ZIMSKU IDILU i saznaj sta ce ti ova zima doneti-jedna je znak ISKRENE LJUBAVI !

4. prosinca 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABARALI ZIMSKU IDILU BROJ 2

Vi koji ste izabrali sliku zimske idile pod rednim brojem dva, vec osecate lepa desavanja  dolazece ljubavi.Vreme je da se pokazete na svim  poljima, ali vasa slika zime ce vas znatno radovati.

Vreme je da sretnete nekoga ove zime, i to ce biti sasvim slucajno.Ali ono sto sledi dalje, nece biti slucajno. Bice to ono sto  vas vodi  jednoj lepoj i iskrenoj ljubavi i vezi koja ce imati buducnost.  Bice to prelepa veza puna iskrenih i cistih emocija, bas kao snaga jedne ljubavi.

AKO STE IZABRALI ZIMSKU IDILU BROJ 3

Vi koji ste izabrali sliku zimske idile pod rednim brojem tri, zelite da dobro razmislite.Imali ste i lepa i losa desavanja, i vreme je da ih razdvojite. Moracete da se  radujete ali sami , ne zeleci da brzo upadate u drugu vezu.  Niti cete moci da se  predate bezlicnim osecanjima koja bi vas vodila u propast.

Vec ste imali  jedan lom koji vas je kostao snage, ali sada zelite da budete oprezni. Dugo  ste camili u mraku i pokusavali da se otrgnete od losih uticaja tuge i losih osecanja koja vam je uzrokovala tuga.

Vreme je da se okrenete lepim stvarima, druzenju  i nekim  osobama koje vas dobro poznaju i jos bolje razumeju. Ako ove zime zelite da  budete sami i slobodni i ne zelite se vezati, onda se bar druzite.

Upoznacete mnoge, ali ce i za vasu dusu da se nadje neko.Vreme je da vas ponese jedno poznastvo i da pokusate da se dobro upoznate. A  iz tog druzenja ce se roditi nova ljubav.

Stranice: 1 2