Ovi znaci ce IMATI NAJVISE SRECE i DOBICE sve sto su zeleli…

Ovi znaci ce IMATI NAJVISE SRECE i DOBICE sve sto su zeleli…

4. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Pali ste u dilemu a jedan vas strelac tera da se trgnete. Stalno vas upozorava  da se  ne smete voditi zbunjenoscu i zabludama. Vreme je da znate sta vam je cilj ovog meseca i sta je ono sto vas vodi tome da ne znate sta resiti.

SKORPIJA

Necete biti srecnik ovog meseca, ali ne znaci da ce vam ici lose. Od vas se ceka da pokazete   svoju snagu i da se zna sta hocete. Pokazite da ste sposobni da se vodite svojim zeljama. Vreme je da napredujete.

 

STRELAC

Zelite nesto a ne znate kako proslediti svoje zelje. Od vas  se ceka da budete  neko ko ce izneti zelje i tokom celog meseca ici  za njima. Pridjite onoj koja vas ceka i ona ce postati  sastavni deo vaseg zivota.

 

JARAC

Ako ste se stideli svojih osecanja, vreme je ad ih pocnete  pokazivati. Sve dok ne iznesete  ono sto osecate osobi koju volite, necete znati voli li ona vas. Ne gusute svoja osecanja i pokazite ih ako zelite ad ovaj mesec bude vas mesec ostvarene zelje.

 

VODOLIJA

Mislili ste da cete dobiti sve sto zelite ali niste. Niste se ni potrudili da se to desi i zato nemojte kriviti nikoga.Veme je da se okrenete svome cilju i da gazite se pred sobom ako zelite ad ga i ostvarite.Da li ste decembarski srecnik, zavisi samo od vas i vaseg truda.

 

RIBE

Za vas je  jasno da se nece nista desavati sto ne budete hteli. Vi znate sta vam je ciniti, pa cinite sve sto je moguce i ono sto vam je dostupno. Samo je to nacin da krenete putem koji vodi sreci. a jasno vam je koja ce osoba da bude vasa sreca.

Stranice: 1 2