ANA -zena koja ce dati SRCE na dlanu i DUSU NA TACNI…

ANA -zena koja ce dati SRCE na dlanu i DUSU NA TACNI…

6. prosinca 2023. 0 By Lala

Osobe sa imenom ANA, ma kako bile nezne i slabe, na jednoj strani, na drugoj su jake i stabilne. One nista ne prepustaju slucaju i vreme je da im se prizna punovaznost u svemu. Od njih se ne ocekuje da budu tako jake, ili se tek ne nadaju da su one tako stabilne i dobre.

Tako nezne i istovremeno tako jake, sa cvrstom voljom i verom da se bore za svoj cilj. Osobe sa imenom ANA  su jake licnosti, izuzetno vredne i spremne da se bore za ono sto hoce. Spremne su i sposobne da svoje ciljeve prate i da se  okrenu svojim prioritetima.

One se ne zapetljavaju, vec tacno znaju sta hoce i  za  to se i bore. Znaju da razdvoje vazno od nevaznog i da se okrenu samo onom sto ce im doneti rezultat.Ne srljaju u propast, nego se ponasaju jako  odgovornoi i ozbiljno.Vredne su i sposobne, a imaju moc inteligencije. Kad se pokazu kao  osobe spremne da  se  upuste u rizik svoje ljubavi i rizik radnih obaveza, iznenade mnoge.

One obicno  ukazuju svojom pojavom na nezno bice, a imaju snage kao lav.  Znaju da se raduju svojim uspesima bas kao i  uspesima svojih prijatelja. U sebi nemaju  ni trunke ljubomore, kada su u pitanju drugi. Od vas se ceka da pokazete  svoje stavove i da nikada ne dominirate, a da ste postovani i uvazeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Stranice: 1 2