HOROSKOP ZVIJEZE PADALICE otkriva svim znacima sta ih ocekuje U NAREDNIM DANIMA !

HOROSKOP ZVIJEZE PADALICE otkriva svim znacima sta ih ocekuje U NAREDNIM DANIMA !

7. prosinca 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama biti samo zadovoljni. U narednim danima mnogo toga ce vam polaziti za rukom jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Kako na poslovnom tako i na polju ljubavi sreca vas prati.

 

SKORPIJA

Pred vama su dani u kojima cete posebno na poslovnom polju postici mnogo. Vi cete sa svim desavanjima biti zadovoljni jer novcana sreca vam stize ali  i na polju ljubavi napokon uspijevate da rijesite neke probleme koji vas duze vrijeme prate.

 

STRIJELAC

Horoskop zvijezde padalice vama donosi predivne vijesti jer vas ocekuje jedan poziv u narednim danima koji ce vam znaciti mnogo. Vi cete uspjeti da ostvarite sto ste zamislili je sreca ce biti vasa vjerna pratilja. Na polju ljubavi nece biti posebnih promjena.

 

JARAC

Vi cete sa desavanjima koja su pred vama biti i vise nego zadovoljni. Pred vama je poslovna sreca koja ce vam biti od velikog znacaja. Na polju ljubavi jedna osoba vam priznaje svoja osjecanja sto ce vam mnogo laskati.

 

VODOLIJA

U narednim danima vase zelje postaju stvarnost jer sreca je vas vjerni pratilac. Vi cete kako na poslovnom tako i na polju ljubavi samo za sretna desavanja znati. Niko i nista vasu srecu nece moci narusiti. Predivni dani su pred vama.

 

RIBA

Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Vi cete biti sretni jer pred vama je jedan novcani dobitak koji vam dolazi u pravi cas. Na polju ljubavi sve ce biti onako kako ste vi to zeljeli jer za svoju srecu ste se znali izboriti.

Stranice: 1 2