Izaberi AMOROVU STRIJELU i saznaj sta ti donosi ZIMA na polju LJUBAVI i EMOCIJA!

Izaberi AMOROVU STRIJELU i saznaj sta ti donosi ZIMA na polju LJUBAVI i EMOCIJA!

7. prosinca 2023. 0 By Maja

STRIJELA BROJ 2

U tvom zivotu ljubavna sreca nije uvijek bila  tvoja vjerna pratilja jer previse razocarenja je iza tebe koji su ti jako tesko pali. Nisi uvijek znao sta da cinis jer ti si uvijek zelio srecu u svom zivotu. Ali ona tebi prosto nije bila naklonjena. Ljubav je za tebe nesto posebno, nesto sto to cijenis ali to tvoje bivse ljubavi nisu cinile.

Ova zima donosi naljepse promjene u tvoj zivot.

Ti ces imati mnogo srece jer pred tobom je susret koji ce sve da promjeni. Ti ces ove zime da upoznas svoju veliku srecu, svoju veliku ljubav koja ce tvoj zivot promjeniti iz korijena. Napokon ces sresti osobu koja ce tebe iskreno voljeti i koja ti u zivotu nikada razocarenja nece nanijeti. Veliki si sretnik ove zime jer ti ces upoznati ljubav svog zivota.

 

STRIJELA BROJ 3

Ti mnogo cinis kako bi u tvojoj vezi bilo sve onako kako si zamisljao, ali velika sreca tebi prosto nije bila naklonjena. Mnogo tuge si morao proci jer u tvojoj vezi ne vlada velika ljubavna sreca kao prije. Tvoj partner se je mnogo promjenio, i nista nije ako sto je bilo. Ova zima ce biti presudna za tvoju vezu.

Ti ces naime poslije jednog bolnog saznanja da napravis jedan vazan korak.

Doci ce do raskida veze, jer ne zelis da zivis sa osobom koja tebe i tvoju ljubav ne zna da cijeni. Nece ti ta odluka lako pasti, ali ti ces  napraviti korak za kojeg znas da ce ti srecu donijeti, jer tuge i problema ti je vise dosta. Mnogo cinis za tu vezu, ali polako i sam primjetis da ona ne vodi nigdje. Ti ces svoju srecu jos da pronadjes jer tebi je ipak velika ljubav sudjena.

Stranice: 1 2