Ljubav tokom vikenda:Saznajte kakvu vam sudbinu predvidjaju zvezde za dva dana koja su pred nama!

Ljubav tokom vikenda:Saznajte kakvu vam sudbinu predvidjaju zvezde za dva dana koja su pred nama!

7. prosinca 2023. 0 By Lala

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vikend donosi Vagama priliku za romantiku i sklapanje novih poznanstava. Otvorite se za susrete i pokažite svoj šarm i ljubaznost prema drugima. Možda ćete upoznati nekoga ko će vas osvojiti na prvi pogled.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Za Škorpije, vikend donosi priliku za dublje povezivanje s partnerom. Povedite računa o svojim emotivnim reakcijama i izrazite svoje potrebe na iskren način. Otvorenost i poverenje će vam pomoći da izgradite stabilnu i strastvenu vezu.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi, vikend će biti vreme za avanturu i ljubavnu ekspanziju. Možete očekivati uzbudljive susrete i putovanja u ljubavi. Iskoristite ovaj period da proširite svoje vidike i otkrijete nove dimenzije ljubavi.

Zasluzili ste da vam se dese neke lepse stvari.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Za Jarčeve, vikend donosi priliku za stabilnost i sigurnost u ljubavi. Možda ćete se osećati emotivno podržano od strane partnera ili će se otkriti dublje osećaje. Neka vaša ljubav bude temeljna, jer će vam to doneti unutrašnji mir.

Bitno je da znate da li da slusate srce ili razum.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vikend donosi Vodolijama nekonvencionalne i inspirativne ljubavne trenutke. Povedite računa o svojim unutrašnjim osećanjima i intuiciji u vezi s ljubavnim situacijama. Budite otvoreni za neobične ljubavne izraze i iznenadne susrete. Ova dva znaka donose iznenadjenja na koja sada niste spremni. Mislite o tome.

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe, vikend će biti vreme za emotivno ispunjenje i razumevanje u ljubavi. Otvorite se za dublje veze i pokažite svoju osetljivost prema voljenoj osobi. Budite pažljivi prema potrebama partnera i pratite svoje srce kako biste postigli harmoniju u vezi. Zaista je mnogo toga moguce.

Stranice: 1 2