Tokom narednih 15.dana dolazi do velikih promena:Evo kakvi izazovi slede…

Tokom narednih 15.dana dolazi do velikih promena:Evo kakvi izazovi slede…

7. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Ako ste i znali sta vam je ciniti, niste na  vreme iskoristili. Sada vam je kasno da pokusavate bilo sta.Moracete se pomiriti sa cinjenicama i ciniti sve da  stvorite sansu sada.U narednih petnestak dana slede veliki izazovi za vas.

 

SKORPIJA

Niste  ni pomislili da ste na tapetu posmatranja.Jedan vas lik posmatra sa simpatijom, ali i velikom znatizeljom. Vreme je da se  osvrnete oko sebe i da vidite ko je taj famozni lik. Bicete prijatno iznenadjeni!

 

STRELAC

Vase misli ce narednih dan da plove do osobe koja vam se svidja. Voleli biste da se i vi njoj svidite i da vam simpatije budu obostrane. Mozda vam i pridje u momentu  neocekivano, pa ce vas zbuniti kao nikada niko.

 

JARAC

Mislite da ste nesrecni i da ljubav od vas bezi, a  ne slutite da slede neki lepi dani. Pred vama je nesto sto ce izazvati lepe ovacije vaseg srca. Zaljubicete se a da niste ni znali  da je ljubav tako lepa, verujuci da je nikad necete doziveti.

 

VODOLIJA

Ne znate da morate da se mnogo zalazete na svim poljima. Naredni dani nece vam biti laki kako ste navikli. Vreme je da se okrenete svom svojom snagom i savladate teske dane.Nece biti toliko teski, koliko stresni.

 

RIBE

Ljubav ce vam  postati  more koje ce vas utapati, ali cete se truditi ad isplivate. Morate sagledati sve svoje situacije i pokazati  da ste spremni. Ako su vasa osecanja velika, ne zalite nikakvu zrtvu da biste sacuvali svoju vezu.

Stranice: 1 2