Izaberi BELOG GOLUBA i saznaj kakvu poruku ima za tebe!

Izaberi BELOG GOLUBA i saznaj kakvu poruku ima za tebe!

8. prosinca 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI BELOG GOLUBA BROJ 2

Vi koji ste izabrali  sliku belog goluba broj dva, znate da vas nosi sreca. Nosi vas vasa nova sreca, nova ljubav i nova druga sansa. Ono sto je islo  lose, vi ste vec prebrodili kao da se nije desavalo.

Vreme je da shvatite da vas ceka sreca ali samo zato sto ste realni. I dobro i lose smatrate kao zivotni  izazov, kao tok zivota koji donosi i odnosi i srecu i tugu.  Zato vam slede prelepi dani, ispunjeni lepim  trenucima. Ljubav u kojoj cete osetiti lepu emotivnu vezu. Neznu ljubav punu postovanja i iskrenosti.Vasa sreca ce biti lepa i iskrena, a vi idete   napred srecni i zadovoljni.

AKO STE IZABRALI BELOG GOLUBA

BROJ 3

Vi koji ste izabrali belog goluba po rednim brojem tri, nadate se pomirenju  sa voljenom osobom. Nije se desilo nista tako dramaticno da biste  se osecali krivom.

Vas partner je jako ljubomoran tip, a vi ste jako zavodljiva osoba. Pirodno ste lepi i svi vas zagledaju kao da  ste boginja lepota, ali vi ste iskreni i nezni samo prema jednom:Prema svome partneru.

Volite samo njega i nikada ga ne biste prevarili, cak ni svesno napravili gresku.Krivi vas da dajete povoda  svojim izgledom da se zagledaju u vas i da vam se nabacuju.Vi se ne mozete   od labudice pretvoriti u ruznu patku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Partner ako vam ne veruje neka sebi nadje  neku manje lepu, ali vi zaista ne dajete nikome povoda. I nemate nikakav greh.Da ga razuverite i uverite u svoja osecanja, pokazite mu da nema razloga da se plasi za vasu vernost.

Stranice: 1 2