Bikovi i Blizanci ce imati novcanu srecu, dok ce drugi imati izdatke…

Bikovi i Blizanci ce imati novcanu srecu, dok ce drugi imati izdatke…

10. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne znate sta vam se sprema, a moracete da se  malo vise ukljuciti. Bili ste dosta nesigurni sta zelite, a uz to i neozbiljni. Sada je vreme da se sredite i da odlucite koji su vasi prioriteti.Pocnite da zivite zivot u svojoj  kozi.

 

SKORPIJA

Zelje su vam ogromne ali cete se morati usmeriti samo na one moguce. Sreca ne pada sa neba tek tako, bez truda i trpljenja. Svasta nesto morate da prodjete i da se zna  da ste dali svoj maksimum.

 

STRELAC

Niste ni svesni da ce vas neko zeleti da upozna bolje i da bude deo vase svakodnevice. Vreme je da se i sami potrudite i nadjete nacin kako prici onome ko vas  interesuje. Uputite  srce puno ljubavi, osmeha i simpatija, kako biste doprli do necijeg srca.

 

JARAC

Imacete velike izdatke, i terace vas vase obaveze. Vreme je da bolje sagledate svoje mogucnosti i da se zna sta cete moci, i sta vam je dostupno. Necete se dati losim procenama, bolje je da unapred napravite plan troskova.

 

VODOLIJA

Nista se ne bi desilo, ni  kada biste bili mnogo uporniji. Nece vam pomoci da se trudite na sve nacine, da osvojite jedno srce. Bice da ste zaljubljeni u pogresnu osobu, i da je pametno da se povucete, nego sto bilo sta preduzmete.

 

RIBE

Osecate kao da je od vas sreca okrenula ledja, bas sada kafda vam treba najvise. Dok vas srce vuce putem jedne device, razum vas silno upozorava da stanete. Cak i da vidite da svesno gresite, i da cete tek pogresiti, necete se povuci.

Stranice: 1 2