Lavovi prkose, Bikovi se kaju a kriju,dok se Vage i Vodolije inate…

Lavovi prkose, Bikovi se kaju a kriju,dok se Vage i Vodolije inate…

10. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Nosicete na savesti dugo jednu neznu osobu, zbog inata koji ste pokazali prema njoj.Nije lepo da se inatite prema onom ko vas voli. Mozda biste mogli da malo bolje sagledate sve situacije koje vas vode daljim tokovima.

 

SKORPIJA

Hteli biste da se okrenete  jednoj propaloj prici i da pokusate da je ozivite. Njen tok je mogao biti daleko lepsi, da niste bili suvise tvrdoglavi. Od vas se moze ocekivati da pogazite svoj ponos  i pokusate ponovo.

 

STRELAC

Na pameti i u mislima su vam jedno bice i dva topla oka.Vrte se u vasem zivotu i vasoj svakodnevici. Ucinite sve da ih osvojite i da ih uskoro mozete zvati svojim.Vreme je da se priblizite kako god znate.

 

JARAC

Terate sve dobrotom i pravdom a pravde nigde. Na sebi cete najbolje da otkrijete da vam promice sreca i da su srecniji oni drugi.I to bas oni koji ne znaju ni sta je dobrota.  Nemojte zaliti, karma ce vas uskoro nagraditi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Osecate da vas tera inat i zato se inatite jednoj vagi. Da stvari budu gore, i ona se inati vama, pa cete daleko dogurati.Ako tako nastavite, ono sto ste imali ubrzo ce da nestane.Nadjite nacin da ponovo budete par, dok obostrani inat nije ucinio svoje.

 

RIBE

Vas interes je nesto sto ste odvojili na stranu i tice se radnog polja. Tamo zelite biti jaki i dominantni jer imate inteligenciju. Sa svojim interesima nikada ne mesate interesovanje  za jednog kolegu koji vam se svidja. Posao odvajate na jednu stranu, a emocije na drugu.

Stranice: 1 2