Narednih sedam dana:Ovnu razocarenje, Devicama problemi, Jarcevima cveta ljubav…

Narednih sedam dana:Ovnu razocarenje, Devicama problemi, Jarcevima cveta ljubav…

11. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Osecate kao da vas nista nece, pa cak tezite necemu, pa se povucete. Zasto to cinite, niste ni sami sigurni. Od vas se ceka da budete sigurni u svoje zelje i da se ne date.Odlucite sta vam je cilj ovih dana.

 

SKORPIJA

Vas osecaj vas vodi jednom jarcu, ali nemate pristupa njemu. Uvek je u drustvu sa   nekim, a vi uvek pomislite da mu je to partner.Postali ste nesigurni, ali cete biti jos nesigurniji dok budete sumnjali. Pridjite mu!

 

STRELAC

Vasa zelja je da se okrenete nekome ko vas  nikako nije primetio. Vreme je da se okrenete ka njemu i date mu do znanja sta zelite.Pokazite da vam je sve i naterajte ga da i on vama bude sve.Ljubav za ljubav, srce za srce!

 

JARAC

Ako vas srce vuce ka lavu, zasto da se ne prepustite osecanjima. Ako se ne prepustite osecanjima, nikada necete znati sta ce on osecati.Od vas se ceka da mu posvetite ove dane, i postanete deo njegove svakodnevice.A u toj svakodnevici ce ljubav biti vodja.

 

VODOLIJA

Vi ste jasni kao dan, i jasno pokazujete da dominirate situacijom. Tako ste cinili i do sada, a sad kad vam se  nece, nije vam pravo.Vreme je da se srede vase misli i da konacno shvatite da gubite kontrolu. Drugi ce da preuzmu vodjstvo, sto ce vam tesko pasti.

 

RIBE

Vi niste navikli da budete  autoritet uvek, ali znate da se dovijate na odredjen nacin. Pravedni ste, pa vase srce kuca uvek u cilju razuma, mada se nekada i bunite u sebi. Jednom cete biku postati vrlo vazni, i gledace vas sa odusevljenjem koje ce prerasti u ljubav.

Stranice: 1 2