Izaberi andjela i saznaj UPOZORENJE za narednih deset dana!

Izaberi andjela i saznaj UPOZORENJE za narednih deset dana!

12. prosinca 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI ANDJELA CUVARA BROJ 2

Vi koji ste izabrali andjela cuvara pod rednim brojem tri, vec ste na ivici snage.Osecate se kao da ste predati, ili cete se tek predati situaciji. Sve ce ipak da zavisi od vas i vaseg bica. Od vase snage koju gubite iz dana u dan, i od vase volje.

Nesto vam je krenulo lose i vi ne mozete da podnesete. Predajete se na prvu loptu i vase srce trpi pritisak okoline. Pritisak traceva dokonih ljudi, koji vam lako mogu otrovati dusu. Vec su uspeli u tome donekle, i andjeo vas upozorava da se trgnete.

Okolina vam cini spletke, da vas posvadja sa partnerom jednom i zauvek. Najbolje je da to resite sami i da sami odlucite da tragate za istinom.Ono sto saznate, sokirace vas. Poruka andjela je da slusate srce, a ne traceve.

AKO STE IZABRALI ANDJELA CUVARA BROJ 3

Vi  koji ste izabrali  sliku andjela cuvara, vec ste svesni svega sto se oko vas desava. Jasno vam je da se  okolina  trudi da vam sve upropasti, kako ne biste bili srecni.

Svadjaju vas sa partnerom, odvlace vam paznju od vasih obaveza. Jednom recju jedna  osoba  zeli da vam sve preotme jer ste bolji od nje. Sve vam ide bolje, pa i kad vam nikako ne ide, ona to cini da vam neuspeh  udvostruci.

Konacno cete shvatiti da imate laznog prijatelja i da je vreme da se distancirate. Ne dajte da padnete pod los uticaj lose osobe.I sto je najgore, da ista osoba vase poene grabi za sebe i likuje da je bolja od vas.

Stranice: 1 2